Επισκεύη Laptop

Laptop : Αναγκαίο και καθημερινό εργαλείο όπως και το κινητό …
Είτε το χρησιμοποιείτε είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Όπως είναι φυσικό ύστερα από κάποια χρήση είναι λογικό να μην λειτουργεί με την ίδια απόδοση όπως την πρώτη μέρα αγοράς του. Το MadMob Service με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του σας παρέχει γρήγορες και οικονομικές λύσεις για οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει υποστεί.

Μερικές ενδεικτικές υπηρεσίες είναι οι εξής:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS – FORMAT

Για να λειτουργήσει σωστά το μηχάνημα σας είτε πρόκειται για έχετε καινούριο μηχάνημα που έχετε αγοράσει είτε για αυτό που έχετε ήδη χρειάζεται το σωστό λειτουργικό και τους κατάλληλους οδηγούς. Το MadMob Service με τους έμπειρους τεχνικούς θα σας εγκαταστήσει τα κατάλληλα Windows ώστε να λειτουργεί το laptop σας σωστά καθώς και τους σωστούς οδηγούς και τα προγράμματα που εσείς επιθυμείτε και έχετε την άδεια χρήσης τους. Επίσης το MadMob Service έχει την δυνατότητα να σας μεταφέρει τα αρχεία που είχατε πριν την εγκατάσταση των καινούριων Windows, έτσι ώστε να μην τα χάσετε.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ

Όταν διαπιστώσετε ότι το laptop σας είναι ξαφνικά αργό, ότι δεν τρέχουν τα προγράμματά σας όπως παλιά ή ότι κολλάνε ή ακόμα όταν εμφανίζονται pop ups (αναδυόμενα παράθυρα) χωρίς να πατήσετε εσείς κάτι, τότε σημαίνει ότι το laptop σας έχει μολυνθεί από κακόβουλα λογισμικά προγράμματα τους λεγόμενους ιούς. Αυτοί οι λεγόμενοι ιοί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στο laptop σας καταστρέφοντας τα προγράμματά σας, διαγράφοντας τα αρχεία σας και μπορούν να μορφοποιήσουν έτσι τον σκληρό δίσκο σας έτσι ώστε να είναι δυσλειτουργικός, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις οπού ο δίσκος μπορεί να καταστραφεί πλήρως. Το South Lab Service όμως έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει άμεση λύση αφαιρώντας προσεκτικά όλους τους ιούς που υπάρχουν στο laptop σας και να σας εγκαταστήσει πρόγραμμα antivirus αποτρέποντας μελλοντικές επιθέσεις από κακόβουλα προγράμματα.

ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

‘Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει το laptop σας ύστερα από έντονη χρήση του είναι το βύσμα τροφοδοσίας εκεί δηλαδή που μπαίνει το καλώδιο ώστε να πάρει ρεύμα και να φορτίσει.

Σε περίπτωση δηλαδή που :

  • το laptop σας ενώ βάζετε το καλώδιο τροφοδοσίας αυτό δεν φορτίζει
  • το laptop σας φορτίζει κατά διαστήματα και πρέπει να κουνάτε συνεχώς το καλώδιο έτσι ώστε να βρει το σημείο επαφής που πρέπει για να φορτίσει
  • η βάση φόρτισης έχει σπάσει εντελώς

Η MadMob Service μπορεί αν υπάρχει δυνατότητα να επισκευάσει το ήδη υπάρχον βύσμα τροφοδοσίας σας ή να τοποθετήσει ένα εντελώς καινούριο άμεσα δίνοντας έτσι την δυνατότητα να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και πάλι τον φορητό υπολογιστή σας μέσα στην ίδια μέρα.

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αν διαπιστώσετε ότι το laptop σας υπερθερμαίνεται ξαφνικά, ότι σβήνει ή ότι ο ανεμιστήρας του κάνει ένα συνεχή και εκκωφαντικό θόρυβο ή λειτουργεί συνέχεια τότε αυτό σημαίνει ότι το laptop σας έχει μαζέψει ανεπιθύμητη σκόνη και σκουπιδάκια. Αυτό είναι λογικό διότι όσο και να προσέχουμε και να καθαρίζουμε το laptop μας πάντα υπάρχει σκόνη στο περιβάλλον μας που μπορεί να εισέλθει στο μηχάνημα μας.

Για αυτό το λόγο το MadMob Service σας συνιστά κάθε τουλάχιστον δυο χρόνια να φέρνετε το laptop σας για εσωτερικό καθαρισμό. Στον εσωτερικό καθαρισμό ανοίγουμε το laptop σας το καθαρίζουμε από τις σκόνες και τα υπολείμματα και βάζουμε καινούρια θερμική πάστα. Υπάρχει περίπτωση και μετά τον καθαρισμό πάλι να ακούγεται περίεργος θόρυβος από το ανεμιστηράκι σας σε αυτήν την περίπτωση ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε και το ανεμιστηράκι σας, διαδικασία που μπορεί να αναλάβει το MadMob Service προσφέροντας οικονομικές λύσεις.

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Όταν διαπιστώσετε ότι το laptop σας δείχνει παραμορφωμένα τα γραφικά ή ότι τα χρώματα δεν φαίνονται ζωντανά όπως παλιά. ‘Όταν η οθόνη του laptop σας δεν ανοίγει ξαφνικά ή όταν το laptop σας υπερθερμαίνεται και σβήνει ξαφνικά, αυτά συνήθως είναι σημάδια που υποδεικνύουν ότι το laptop σας έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του. Το MadMob Service μπορεί να σας δώσει λύση χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγή μητρικής πλακέτας απαραίτητα, διαδικασία που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δαπανηρή ανάλογα με το μοντέλο και την μάρκα του laptop σας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται reballing ή reflowing. Με την διαδικασία του reballing αφαιρούμε το παλιό chip της κάρτας γραφικών και τοποθετούμε καινούριο chip, δίνοντας εγγύηση ότι το μηχάνημα θα λειτουργεί κανονικά σαν να ήταν καινούριο. Το reflowing είναι παρόμοια διαδικασία με την μόνη διαφορά ότι η επισκευή γίνεται στο υπάρχον chip. Το SouthLab Service βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις προτείνει την μέθοδο του reballing και αυτό διότι το laptop σας θα είναι σαν καινούριο.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το MadMob Service σε περίπτωση που σβήσετε καταλάθος σημαντικά αρχεία ή σε περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος σταματήσει να λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην σας δίνει πρόσβαση στα αρχεία σας μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ανακτήσετε τα πολύτιμα για εσάς αρχεία. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 7 ημέρες και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος κάποιο αποθηκευτικό μέσο που θα χρειαστείτε ώστε να περαστούν εκ νέου.

ANTIVIRUS

To MadMob Service μπορεί να σας ενεργοποιήσει άδεια προστασίας λογισμικού για ένα έτος ή και παραπάνω εάν εσείς το επιθυμείτε για να προστατέψετε το laptop σας από ανεπιθύμητους ιούς που μπορεί να σας καταστρέψουν τα προγράμματα σας. Επίσης μπορούμε να σας ανανεώσουμε την άδειά σας. Το πρόγραμμα προστασίας λογισμικού που χρησιμοποιούμε είναι της Eset και η διαδικασία ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από μια ώρα.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Το πληκτρολόγιο του laptop σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα διότι μέσου του πληκτρολογίου δίνεται τις εντολές που επιθυμείτε το laptop σας να εκτελέσει. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση έπειτα από έντονη χρήση κάποια πλήκτρα να μην λειτουργούν πια, κάποια να μην πατιούνται ή κάποια να έχουν ξεκολλήσει. Το MadMob Service μπορεί να σας αντικαταστήσει το παλιό σας πληκτρολόγιο άμεσα και οικονομικά δίνοντας σας εγγύηση ότι το laptop σας θα λειτουργήσει κανονικά.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

Σε περίπτωση που η οθόνη του laptop σας έχει σπάσει, έχει ραγίσει, είναι πολύ σκοτεινή, τα χρώματα δεν φαίνονται καλά το MadMob Service μπορεί να σας την αντικαταστήσει άμεσα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παντός τύπου και μεγέθους laptop.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM

Εάν το laptop σας είναι αργό και δεν μπορεί να τρέξει πολλά προγράμματα μαζί επειδή δεν έχει αρκετή μνήμη το MadMob Service μπορεί να σας αντικαταστήσει ή να σας αναβαθμίσει την μνήμη RAM τοποθετώντας μεγαλύτερης μνήμης RAM. Με αυτόν τον τρόπο το laptop σας θα γίνει ποιο γρήγορο θα ανοίγει ευκολότερα πολλά προγράμματα μαζί.

ΘΥΡΑ USB

Όταν μια ή περισσότερες θύρες USB δεν λειτουργούν στο laptop σας με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει τις συσκευές που συνδέεται μέσω USB θα κριθεί απαραίτητο να γίνει επισκευή σε επίπεδο πλακέτας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μια με τρεις μέρες. Σε περίπτωση που η βλάβη δεν αποκατασταθεί με την επισκευή τότε προχωράμε στην αντικατάσταση με την χρήση καινούριου ανταλλακτικού. Και στις δυο περιπτώσεις το MadMob Service σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα.