Επισκεύη iMac

Το iMac σας είναι ένα σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητα σας.

Είτε το χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Όπως είναι φυσικό ύστερα από κάποια χρήση είναι λογικό να μην λειτουργεί με την ίδια απόδοση όπως την πρώτη μέρα αγοράς του. Η MadMob Service με τους εξειδικευμένους τεχνικούς του σας παρέχει γρήγορες και οικονομικές λύσεις για οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει υποστεί.

Μερικές ενδεικτικές υπηρεσίες είναι οι εξής:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS – FORMAT

Για να λειτουργήσει σωστά το μηχάνημα σας είτε πρόκειται για έχετε καινούριο μηχάνημα που έχετε αγοράσει είτε για αυτό που έχετε ήδη χρειάζεται το σωστό λειτουργικό και τους κατάλληλους οδηγούς. Η MadMob Service με τους έμπειρους τεχνικούς θα σας εγκαταστήσει τα κατάλληλα προγράμματα ώστε να λειτουργεί το iMac σας σωστά καθώς και τους σωστούς οδηγούς και τα προγράμματα που εσείς επιθυμείτε και έχετε την άδεια χρήσης τους. Επίσης η MadMob Service έχει την δυνατότητα να σας μεταφέρει τα αρχεία που είχατε πριν την εγκατάσταση, έτσι ώστε να μην τα χάσετε.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ

Όταν διαπιστώσετε ότι το iMac σας είναι ξαφνικά αργό, ότι δεν τρέχουν τα προγράμματά σας όπως παλιά ή ότι κολλάνε ή ακόμα όταν εμφανίζονται pop ups (αναδυόμενα παράθυρα) χωρίς να πατήσετε εσείς κάτι, τότε σημαίνει ότι το iMac σας έχει μολυνθεί από κακόβουλα λογισμικά προγράμματα τους λεγόμενους ιούς.

Αυτοί οι λεγόμενοι ιοί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στο iMac σας καταστρέφοντας τα προγράμματά σας, διαγράφοντας τα αρχεία σας και μπορούν να μορφοποιήσουν έτσι τον σκληρό δίσκο σας έτσι ώστε να είναι δυσλειτουργικός, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις οπού ο δίσκος μπορεί να καταστραφεί πλήρως. Η MadMob Service όμως έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει άμεση λύση αφαιρώντας προσεκτικά όλους τους ιούς που υπάρχουν στο iMac σας και να σας εγκαταστήσει πρόγραμμα antivirus αποτρέποντας μελλοντικές επιθέσεις από κακόβουλα προγράμματα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η MadMob Service σε περίπτωση που σβήσετε καταλάθος σημαντικά αρχεία ή σε περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος σταματήσει να λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην σας δίνει πρόσβαση στα αρχεία σας μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ανακτήσετε τα πολύτιμα για εσάς αρχεία. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 7 ημέρες και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος κάποιο αποθηκευτικό μέσο που θα χρειαστείτε ώστε να περαστούν εκ νέου.

ANTIVIRUS

Η MadMob Service μπορεί να σας ενεργοποιήσει άδεια προστασίας λογισμικού για ένα έτος ή και παραπάνω εάν εσείς το επιθυμείτε για να προστατέψετε το iMac σας από ανεπιθύμητους ιούς που μπορεί να σας καταστρέψουν τα προγράμματα σας. Επίσης μπορούμε να σας ανανεώσουμε την άδειά σας. Η διαδικασία ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από μια ώρα.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM

Εάν το iMac σας είναι αργό και δεν μπορεί να τρέξει πολλά προγράμματα μαζί επειδή δεν έχει αρκετή μνήμη, η MadMob Service μπορεί να σας αντικαταστήσει ή να σας αναβαθμίσει την μνήμη RAM τοποθετώντας μεγαλύτερης μνήμης RAM. Με αυτόν τον τρόπο το iMac σας θα γίνει ποιο γρήγορο θα ανοίγει ευκολότερα πολλά προγράμματα μαζί.