Το Samsung Galaxy Note10 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Αυγούστου

Το Samsung Galaxy Note10 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Αυγούστου

Η Samsung  θα οργανώσει μία εκδήλωση Galaxy Unpacked στο Barclays Center στη Ν. Υόρκη, στην ίδια δηλαδή τοποθεσία που παρουσίασε πέρυσι και την προηγούμενη γενιά. Στο μικρό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Samsung δείχνει το S Pen να σχηματίζει μία κάμερα, και λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες φήμες και διαρροές, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για την εμπρόσθια κάμερα που θα βρίσκεται σε μία οπή τύπου «punch hole» στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης.

Πριν λίγες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Samsung θα παρουσίαζε τη νέα σειρά Galaxy Note10 στις 7 Αυγούστου, και η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρόσφατα.

Η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τρεις συσκευές στη σειρά Galaxy Note φέτος, το «απλό» Galaxy Note10, το μεγαλύτερων διαστάσεων Galaxy Note10+ και την έκδοση 5G του τελευταίου.

Τα Galaxy Note 10 και Note 10+ θα έχουν παρόμοια σχεδίαση, ωστόσο το «Plus» μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και μία επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος.

Είμαστε στον Υμηττό

Κολοκοτρώνη 9, Υμηττός, 14564

+30 216 8004886
info@madmob.gr

Ώρες Λειτουργίας
Δευτ - Παρασκεύη 10:00 - 21:00 Σάββατο 10:00 - 17:00

Σχετικά με το MadMοb Service

Μέσα από το εξειδικευμένο service μας προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού.  Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με την συσκευή σας, είμαστε δίπλα σας προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.