Τετράγωνη διάταξη στις κάμερες της επερχόμενης γενιάς iPhone

Τετράγωνη διάταξη στις κάμερες της επερχόμενης γενιάς iPhone

Τον περασμένο μήνα ήταν η πρώτη φορά που είδαμε πως θα μπορούσε να μοιάζει η πίσω κάμερα του επερχόμενου iPhone.  Ήταν μια τετράγωνη κάμερα με τρεις φακούς διατεταγμένοι σε μια φαινομενικά τυχαία διάταξη.

Η εταιρία αξεσουάρ Olixar, έχει ήδη προστατευτικά για την πίσω κάμερα του iPhone 11 και έρχονται σε τρεις εκδόσεις.  Τα iPhone 11 και 11 Max φαίνεται να έχουν πανομοιότυπη διάταξη στους φακούς , ενώ το iPhone 11R θα έχει έναν λιγότερο φακό.

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον, ο ίδιος κατασκευαστής διαθετει ένα προστατευτικό οθόνης iPhone 11 Max για προπαραγγελίες στο on-line κατάστημα Mobile Fun UK.

 

 

 

 

 

 

 

Ο retailer του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε ένα βίντεο σχετικά με τα προστατευτικά της κάμερας όπου εξηγεί για τα προστατευτικά της εταιριας Olixar.

Το Smart HDR επίσης, όπως μας έχει συνηθίσει η Apple τις τελευταιές χρονιές, θα πάρει σημαντική αναβάθμιση και θα βοηθηθεί σημαντικά από την ύπαρξη του τρίτου φακού όπως επίσης και του δυνατότερου Led Flash που θα συνοδεύει τους φακούς στο πίσω μέρος.

Έτσι θα δούμε σε τι βαθμό θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδας άλλων εταιριών.

Η Olixar μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες διαρροες αλλά εξακολουθούμε να είμαστε προβληματισμένοι με το προστατευτικό της οθόνης.  Το εικονιζόμενο τηλέφωνο φαίνεται πολύ πανομοιότυπο με το τρέχον iPhone XS Max, αλλά στην περιοχή  του receiver (ακουστικού) φαίνεται να είναι διπλάσια από την προηγούμενη γενιά.

Οι τελευταίες  φήμες που κυκλοφορούν υποδηλώνουν ότι το Face ID θα βελτιωθεί πολύ, με νέους αισθητήρες που θα μπορούν να σας αναγνωρισουν σε ένα ευρύτερο φάσμα γωνιών και όπως φαίνεται θα βρίσκονται πιο κοντά στην οθόνη.  Αυτό μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να υποθέσουμε μικρότερα notch και το πιθανότερο να μη χρειάζεται να τοποθετεί το πρόσωπο του ο χρήστης της συσκευής τόσο κοντά όταν το iPhone βρίσκεται τοποθετημένο σε οριζόντια επιφάνεια έτσι ώστε να ξεκλειδώνει η συσκευή.

 

Είμαστε στον Υμηττό

Κολοκοτρώνη 9, Υμηττός, 14564

+30 216 8004886
info@madmob.gr

Ώρες Λειτουργίας
Δευτ - Παρασκεύη 10:00 - 21:00 Σάββατο 10:00 - 17:00

Σχετικά με το MadMοb Service

Μέσα από το εξειδικευμένο service μας προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού.  Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με την συσκευή σας, είμαστε δίπλα σας προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.